Rekonstrukce bytu v Brně - Komíně

místo: Brno, Komín
návrh: 2012
investor: soukromá osoba
vizualizace: Martin Tláskal
navrženo pro Aretti
www.zakazkoveinteriery.cz

Rekonstrukce bytu v Brně - Komíně měla za cíl vytvořit příjemné bydlení pro dvě osoby. Původní dispozice bytu neumožňovala vytvoření samostatné malé ložnice, naopak zahrnovala samostatnou kuchyň, kterou majitel nepožadoval. V bytě došlo ke stavebním úpravám a vytvoření většího obytného prostoru s kuchyní. Prostor pro ložnici byl získán na úkor koupelny, která byla minimalizována. Protože je byt malý, byly zde zvoleny světlé barvy, které prostor opticky zvětšily. Kuchyňská linka a jídelní stůl jsou navrženy v dekoru dubu doplněného smetanovou barvou. Koupelna je obložena světle šedým obkladem a na podklaze jsou středně šedé dlaždice.

 
facebook